24. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teedesse investeeritakse üle 4 miljardi krooni

Eile valitsuses heaks kiidetud 2011. aasta majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi valitsemisala eelarve maht kokku moodustab 8,3 miljardit krooni, millest 4,1 on plaanis investeerida teedesse.

Mahuliselt kõige suuremad on investeeringud transpordivaldkonnas. Teede investeeringute maht on tuleval aastal kokku 4,106 miljardit krooni, sealhulgas kasvab 20 miljoni võrra kohalikele omavalitsustele eraldatav raha, mida on kokku  198 miljonit krooni.

Ettevõtlustoetuste maht kasvab tuleval aastal võrreldes tänavusega 10 protsenti. Toetusi jagatakse ettevõtjatele kokku 1,26 miljardit krooni. Suurimate summadega toetatakse tootearendust ja ekspordivõimekust.

Elamumajanduses on jätkuvalt oluline olemasolevate elamute ja hoonete renoveerimine energiasäästlikuks.

Riigi infosüsteemide ja infotehnoloogilise infrastruktuuri arenguks on eelarves planeeritud 426,33 miljonit krooni.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785