Autor: Rivo Sarapik • 20. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Delta Plaza müüdi välja

Kinnisvara väljaüürimisest teeniv E.L.L. Kinnisvara juht Aldo Dapon kinnitas, et äripindade turg on elavnenud ning läbirääkimised käivad veel üksikute vabade pindade üle.

„Meil on oma Tallinna büroohoonetes järgi veel viimased vabad pinnad, mille osas käivad lõppjärgus läbirääkimised. Ülejäänud on praktiliselt täies mahus välja renditud. Nii et meie kogemuse põhjal võib öelda, võrreldes aastataguse situatsiooniga, et kui siis oli öö, siis nüüd hakkab päike uuesti tõusma,“ lisas Dapon.

„Meile jääb erinevate maaklerettevõtetega suheldes mulje, et pigem täna laienetakse ja värvatakse uut tööjõudu juurde – ilmselt peamiselt kortereid ja eramuid vahendama. Kinnisvaraarendusettevõtted, kes keskenduvad ärikinnisvarale nagu ka ELL on, täna veel ei laiene.“

Praegu ta olulist inimeste juurdevärbamise vajadust ei näea. Värbamine võib tema sõnul vajalikuks osutuda uute objektide arendamise alustamisega.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785