Hiigelarendus haamri all

Kohtutäitur pani võlgade katteks enampakkumisele kunagi Guido Sammelseljale kuulunud hiiglasliku arendusprojekti Mustjala vallas: uut omanikku otsitakse kokku enam kui 120 krundile.

Pankrotistunud Sammelselg on oma äridega kõrvuni võlgades ja Kramer Kinnisvara suurejooneline projekt Mustjala vallas on vaid üks neist, millele kohtutäiturid üritavad uut omanikku leida, kirjutas Saarte Hääl.

Põhiliselt Mustjala valla Merise külas, kuid ka Salme vallas asuvate maatükkide alghinnaks on määratud kordusenampakkumisel üle 13 miljoni krooni, veidi vähem kui esimesel korral. Kohtutäitur Svetlana Põld ütles, et vara on müügil tervikuna ja esimesel korral ükski huviline välja ei ilmunud.

Kümme aastat tagasi kirjutas Meie Maa, et Kramer Kinnisvara ostis Saaremaa ühe suurematest kinnistutest, 1,9 kilomeetri pikkuse rannajoonega 220 hektaril laiuva maalahmaka õigusjärgselt pärijalt miljoni krooni eest.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed