6. september 2010

Hiigelarendus haamri all

Kohtutäitur pani võlgade katteks enampakkumisele kunagi Guido Sammelseljale kuulunud hiiglasliku arendusprojekti Mustjala vallas: uut omanikku otsitakse kokku enam kui 120 krundile.

Pankrotistunud Sammelselg on oma äridega kõrvuni võlgades ja Kramer Kinnisvara suurejooneline projekt Mustjala vallas on vaid üks neist, millele kohtutäiturid üritavad uut omanikku leida, kirjutas Saarte Hääl.

Põhiliselt Mustjala valla Merise külas, kuid ka Salme vallas asuvate maatükkide alghinnaks on määratud kordusenampakkumisel üle 13 miljoni krooni, veidi vähem kui esimesel korral. Kohtutäitur Svetlana Põld ütles, et vara on müügil tervikuna ja esimesel korral ükski huviline välja ei ilmunud.

Kümme aastat tagasi kirjutas Meie Maa, et Kramer Kinnisvara ostis Saaremaa ühe suurematest kinnistutest, 1,9 kilomeetri pikkuse rannajoonega 220 hektaril laiuva maalahmaka õigusjärgselt pärijalt miljoni krooni eest.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688