3. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laugus: merevaade tõstab kinnisvara hinda 20%

Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse esimehe Jaanus Lauguse sõnul tõstab vaade märkimisväärselt korteri hinda, kui maja asub mõne veekogu lähedal.

“Tallinnas, Pärnus, Haapsalus ja Kuressaares lisab merevaade kinnisvara hinnale 15-20 protsenti juurde,” ütles Laugus kvuudised.ee-le ning lisas, et ka Narvas, Tartus või Pärnus kergitavad korterite hinda vaated jõele ning Viljandis ja Võrus aitab kinnisvara müüa see, kui aknast avaneb vaade järvele.

“Vaade veekogule annab elamisele eksklusiivsust ja muudab kodu eriliseks,” rõhutas Laugus. “Nõnda võid päeva veeta kaunist vaadet nautides ning vältida televiisorit või arvutit.” Laugus märkis ka, et korterile annab oluliselt väärtust juurde, kui seal on terrass, mis avaneb veekogu ning päikese poole.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785