3. september 2010

Laugus: merevaade tõstab kinnisvara hinda 20%

Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse esimehe Jaanus Lauguse sõnul tõstab vaade märkimisväärselt korteri hinda, kui maja asub mõne veekogu lähedal.

“Tallinnas, Pärnus, Haapsalus ja Kuressaares lisab merevaade kinnisvara hinnale 15-20 protsenti juurde,” ütles Laugus kvuudised.ee-le ning lisas, et ka Narvas, Tartus või Pärnus kergitavad korterite hinda vaated jõele ning Viljandis ja Võrus aitab kinnisvara müüa see, kui aknast avaneb vaade järvele.

“Vaade veekogule annab elamisele eksklusiivsust ja muudab kodu eriliseks,” rõhutas Laugus. “Nõnda võid päeva veeta kaunist vaadet nautides ning vältida televiisorit või arvutit.” Laugus märkis ka, et korterile annab oluliselt väärtust juurde, kui seal on terrass, mis avaneb veekogu ning päikese poole.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688