1. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gaas tarbijale tänasest kallim

Eesti Gaas tõstab tänasest gaasi hinda kodutarbijatele, näiteks tuleb väiketarbijal maksta senise 8,8 krooni asemel 10,3 krooni kuupmeetri eest.

Eesti Gaas teatas, et kui eelmisel aastal võimaldas kütteõlide hind maailmaturul gaasi hinda kodutarbijate müügil kahel korral langetada, siis sel aastal on maagaasi ostutingimuste alused olnud tõusutrendiga.

Kuni 200 kuupmeetrit gaasi kasutavad kliendid maksavad alates tänasest kuupmeetri gaasi eest 10,3 krooni senise 8,8 asemel, 200-750 kuupmeetrit tarbivad kliendid 7,3 senise 6,2  ja üle 750 kuupmeetri tarbivad kliendid 6,1 krooni maist kehtinud 5,2 krooni asemel.

Eesti Gaas palub seoses hinnamuutusega kõigil gaasiarvestiga klientidel teatada 31. augusti seisu näit hiljemalt 2. septembriks Eesti Gaasi klienditeenindusele kas näidukaardi tagastamisega või siis e-posti ja telefoni teel. Lisaks korraldab Eesti Gaas kolmanda septembrini kodutarbijate gaasiarvestite pistelist kontrolli.  

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785