26. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saare Golf Traveli pankrotivara jäi müümata

Pankrotihaldur paneb OÜ Saare Golf Traveli pankrotivara tuleval nädalal müüki madalama alghinnaga, kuna 12,5 miljoni kroonist enampakkumise hinda pidasid huvilised liiga kõrgeks.

OÜ Saare Golf Traveli omandis oleva Saaremaa golfiväljakut opereeriva ettevõtte tervikvara alghinnaga 12,5 miljonit krooni möödunud nädalal toimunud suulisel enampakkumisel ostjat ei leidnud, kirjutab Meie Maa. Kevadel oli vara müügis 17,5 miljoni krooniga.

Pankrotihaldur Veli Kraavi ütles, et ostuhuvilisi oli, kuid hinda peeti liiga kõrgeks. “Nüüd alandame hinda ja kuulutame välja uue enampakkumise,” rääkis Kraavi.

Ametlikes Teadaannetes esitatud info järgi kuulub vara hulka 25-aastase tähtajaga hoonestusõigus aadressil Merikotka tn 35. Krundi omanik on Saaremaa Golfi aktsiaselts, kelle suuraktsionäriks on Kuressaare linn.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785