4. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konkurent: investor annab TREV-2 finantsabi

Teede-ehituses tegeva ASi TREF tegevdirektor Andres Gailit ütles, et kuulis TREV-2 Grupi investori kaasamise plaanist uudistest. „See võiks tähendada talle head finantsabi,“ vastas ta küsimusele, mida investor TREV-2 Grupile anda võiks.

Ettevõtte börsile mineku osas Gailit aga väga optimistlik ei ole. „Eesti turg on nii väike, et nii palju ehitusettevõtteid võiks börsil olla,“ põhjendas ta.

Investor ja börsifirma Nordecon International väikeomanik Rene Ilves tõdes, et ei tunne TREV-2 piisavalt, et hinnangut anda. „Ega ma sellest firmast mitte midagi ei tea, aga kui börsile firmasid juurde tuleb, on alati hea. Äkki tuleb mingi elavnemine,“ avaldas ta lootust.

Ilves kinnitas, et kui TREV-2 Grupp tõesti börsile suuna võtaks, tutvuks ta kindlasti esmase aktsiaemissiooni IPO prospektiga ja uuriks muid firma kohta infot andvaid andmeid.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785