2. august 2010

Eesti Energia: elekter kaob esimesena BREMi büroodest

Eesti Energia usub, et BREM-i hallatavatest kortermajadest voolu välja lülitama ei hakata, ütles energiafirma juhatuse liige Margus Rink.

"Me arvame, et sinnamaani see asi ei lähe ja veel täna õhtul anname teada omapoolsetest pakkumistest korteriühistutele ja kortermajadele, /.../ keda BREM teenindab," ütles Margus Rink ERR-i raadiouudistele.

BREM-i puhul oli tegemist väga suure võlglasega nii koguseliselt kui ka selle poolest, et kinnisvarafirma taga on väga palju alltarbijaid. "Summat me ei avalikusta, aga see ulatub mitmetesse miljonitesse Eesti kroonidesse," märkis Rink, kelle sõnul ei tahetud elektri väljalülitamist alustada elamutest seetõttu, et selline samm oleks puudutanud paljusid eestimaalasi, samas on tootmis- ja ärihoonete võlad on kõige suuremad, kuna seal on tarbimine kõige suurem.

"See oli selge valikukoht ja me otsustasime, et alustame eelkõige kinnisvaraobjektidest, kus on rentnikud tootmisettevõtete või büroode näol," selgitas Rink.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688