27 juuli 2010
Jaga lugu:

Thulema kaubamärk läks Kitmanile

Pankrotistunud mööblitootmisstaari Thulema kaubamärgi omandas kaubandussisustuse arendaja ning tootja AS Kitman, teatab viimane.

Thulema on Eestis hästi tuntud kui juhtiv ühiskondliku ja büroomööbli kaubamärk, mis on võitnud positiivset tähelepanu ka rahvusvahelisel tasandil. Kitmani juhi Ilo Rannu sõnul toetab Thulema kaubamärk Kitmani pikaajalist strateegilist plaani laienemaks enam ühiskondliku ja büroomööbliturul.

„Thulema kaubamärk aitab tõsta meie konkurentsivõimet ja võita märksa suuremaid ning vastutusrikkamaid projekte. Samuti toetame vajadusel seniseid Thulema kliente oma soetatud mööbli täiendamisel või vahetamisel. Plaanime Thulema kaubamärgiga tulla välja erinevate büroo- ja ühiskondliku mööbli seeriatega,” sõnas Rannu.

Kitman ekspordib oma toodangut Soome, Taani, Rootsi, Saksamaale, Prantsusmaale, Venemaale ning Lätisse. Aastas toodetud kaubandussisusust paigaldatakse üle 250 000m².

AS Kitmanil on tütarettevõtted Soomes ja Lätis. Kitman kuulub täielikult Eesti kapitalile, ettevõtte ainuomanik on valdusfirma NG Investeeringud. Kitman grupi käive eelmisel aastal oli 142 miljonit krooni.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee