9. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pindi: Narvas napib 4-toalisi kortereid

Narva korteriturg on aktiivne ning peamiselt soovitakse soetada suuremaid, 3-4 toaliseid kortereid. Samas on turul kvaliteetsete 4-toaliste elamispindade defitsiit, selgub Pindi Kinnisvara turuülevaatest.

Samuti pole pakkumises enam ka mõistliku hinnaga 1-toalisi elamispindu. Peamiselt ostetakse väga heas (renoveeritud) seisukorras või kapitaalremonti vajavaid kortereid, vahepealne kvaliteeditase ostjatele huvi ei paku.

Äripindade ja maade turg on jätkuvalt väga passiivne.

Narva korterite ruutmeetrihind tõusis juunis keskmiselt 8,4% - 4644 kroonini. Tehinguid tehti maikuuga samal tasemel: 43. 

Tehinguhind on muutunud Võrreldes hinnatipuga 2007. aasta mais on tehinguhind Narvas kahanenud 65%.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785