1. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fund Ehitus alustab Nõmme tervisekeskuse ehitustöödega

Täna keskpäeval saab sümboolse nurgakivi Nõmmel endise polikliiniku hoonesse rajatav Nõmme tervisekeskus, mille renoveerimistööd lähevad maksma 17 miljonit krooni.

Ehitustöid teostab Fund Ehitus OÜ ning keskus peaks valmima 2011. aasta kevadel. Renoveerimistööde maht on 17 miljonit krooni.

„Sümboolse nurgakivi asetamisega anname stardi mahukale renoveerimistööle“, sõnas Lääne-Tallinna Keskhaigla haldusjuht Märt Kõlli. „Järgmise aasta kevadel avatavas uues Nõmme tervisekeskuses on uuendatud kõik maja kommunikatsioonid. Erilist tähelepanu on pöörame puuetega inimestele mugavate liikumisvõimaluste tagamisele, majja ehitatakse spetsiaalne lift. Välja ehitatakse maja ärklikorrus ja paigaldatakse kaasaegne ventilatsioonisüsteem,“ kirjeldas Kõlli planeeritavaid töid.

Rekonstrueeritava tervisekeskuse nurgakivi asetavad Tallinna abilinnapea ja Lääne-Tallinna Keskhaigla (LTKH) nõukogu esinaine Merike Martinson, LTKH juhatuse esimees Boris Kirt, Nõmme linnaosavanem Rainer Vakra ja ehitustöid teostava Fund Ehitus OÜ juhatuse esimees Ott Kikkas.

Uues keskuses võtavad patsiente vastu perearstid ja eriarstid, avatakse ka hambaravikabinet ning apteek. 

Tervisekeskuses hakkavad tööle LTKH eriarstid ja perearstid. Esmakordselt Eestis alustavad uues tervisekeskuses tööd munitsipaalperearstid, keda toetab Tallinna linn. Avatakse ka  kaasaegne pilt-diagnostika kabinet. Uus Nõmme Tervisekeskus on suunatud Nõmme linnaosa elanike teenindamiseks.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785