21. juuni 2010
Jaga lugu:

NCC lööb ehituse ja arenduse lahku

Põhjamaade üks suuremaid ehitusfirmasid NCC eraldab kontserni siseselt ehituse ja elamuarenduse suunad vastavalt NCC Ehitus ASiks ja NCC Elamuarendus OÜks, teatab NCC.   

NCC Ehituse tegevust jääb juhtima ettevõtte senine juht Toomas Aak ning NCC Elamuarendust Priit Aer.

NCC Ehitus ASi juhatuse esimehe Toomas Aaki sõnul puudutab muutus kõiki NCC ettevõtteid üle Euroopa. „NCC eristub regiooni ehitusfirmadest oma tugeva positsiooniga elamuehituse turul – lisaks tellimustöödele on NCC arendanud ja loonud kümneid tuhandeid kodusid, milline suund vajab eraldi tähelepanu,“ märkis Aak.

„Oleme Eestis juba pikka aega kasutanud eraldi kaubamärke ehitustegevuse ja elamuarenduse suuna jaoks – nüüd lahutasime need ka juriidiliselt,“ sõnas Aak. 

Eestis 14 aastat tegutsenud NCC on projektijuhtimisfirma, mis pakub peatöövõtu korras kõiki ehitusega seotud teenuseid, alates planeerimisest, projekteerimisest ja ehitamisest kuni hoonete haldamise korraldamiseni.

Elupindade arendamisega tegeleb firma kaubamärgi „NCC Tähekodu“ all. NCC Tähekodu suuremad projektid on Pärnaõue, Tammeõue, Vana-Kuuli ja Rabaküla elurajoonid, mille käigus loob ettevõte üle 2000 uue kodu. NCC Ehitus on ainus suurem ehitusfirma Eestis, mis pakub uutele elamuprojektidele kolmeaastast ehitusgarantiid. 

Möödunud aastal valis rahvusvaheline finantsajakiri Euromoney NCC Property Development Oy parimaks kinnisvaraarendajaks Põhjamaades ja Baltikumis. Soomes hinnati NCC parimaks kinnisvaraarendajaks ning lisaks eraldi ka parimaks äri- ja kaubanduspindade arendajaks.

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee