10. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Newsec laieneb Balti regiooni

Kinnisvaranõustamisfirma Newsec on omandanud täiendavalt 16 protsenti Re&Solution aktsiatest, teatas ettevõte.

Tehingu järel on seega Newseci omanduses 51 protsenti ettevõttest, mis on juhtiv kinnisvarakonsultatsioonide firma Baltikumis. Tegevus konsolideeritakse Newsec Gruppi alates 1. juulist ja ettevõtte nimeks saab Newsec.  

Re&Solution on sõltumatu kinnisvara- ja finantsnõustaja, millel on lai Balti ja rahvusvaheliste klientide baas. Ettevõte asutati 2003. aastal ning sel on mitu kontorit Eestis, Lätis ja Leedus. Ettevõttel on 65 töötajat ning vaatamata äärmiselt raskele turuolukorrale on selle müük kasvanud ja kasumlikkus suurenenud. 

„Re&Solutioni ülevõtmine 2009. aastal oli üks samm teel Newseci tõusmisele Põhja-Euroopa tugevaimaks täisteenust pakkuvaks kinnisvarafirmaks. Koostöö ja integratsioon ületasid meie ootusi ja nüüd oleme otsustanud tegevuse konsolideerida. Balti regioon on mitmete meie klientide ning meie endi jaoks põhiturg ning on eluliselt tähtis, et toetaksime nii Balti regioonis juba tegutsevaid olemasolevaid ja potentsiaalseid kliente kui neid, kes soovivad Balti turgudele siseneda,“ ütleb Newseci president Patrik Enblad.

Newsec on üks Euroopa nõutavamaid kinnisvaranõustamise ettevõtteid. Eesmärgiks on meie positsiooni veelgi tugevdada ning jooksvate tulude osakaalu tõsta.

„Re&Solutioni ning Newseci eesmärk on sama – saada Põhja-Euroopa juhtivaks kinnisvaranõustajaks. Newsec on oma regioonis turuliider ja seega meile täiuslik partner. Meil on kavas oma rahvusvahelisi ja kohalikke pakkumisi erinevatele kinnisvarasektori osalistele ühiselt edasi arendada,“ kõneles Ricardas Cepas, Re&Solutioni president.

 Koos Niam’i, Põhja-Euroopa juhtiva kinnisvara valdkonnas tegutseva investeerimisfondide halduri ja Datscha, veebipõhise Rootsi kinnisvaraturgude analüüsiteenusega kuulub ettevõte Stronghold Gruppi. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785