9. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehing: Tartu korteri müügiperiood 1 päev

Möödunud nädalal müüdi Tartus ühetoaline korter rekordajaga. Objekt jõudis müügis olla vaid ühe päeva ning osteti  pangalaenuta.

Tehingu vahendas Pindi Kinnisvara Tartu büroo esindaja Meelis Saare. 1-toaline mugavustega (netopindala 29,9 m2) ja  rõduga korter Uuel tänaval 5-korruselise vanema kortermaja 4.korrusel müüdi 390 000 krooniga. Hea planeeringuga heas seiuskorras korterist avaneb vaade kõrghaljastatud alale. Müümise hetkel oli korter tühi.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785