5. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Moskvas korter väga kuum kaup

Võrreldes eelmise aasta aprilliga, tehti Moskvas selle aasta aprillis ostu-müügi tehinguid üle kahe kolmandiku enam, teatab db.lv.

Kui 2009. aasta aprillis sooritati Venemaa pealinnas ostu-müügi tehinguid 4,78 tuhat, siis selle aasta aprillis juba 7,93 tuhat ehk tervelt 66% rohkem. Samas nüüdse aprilli näitaja ületab ka kriisieelset aprilli aastal 2008 18%-ga. Toona läks kaubaks 6,72 tuhat korterit.

Alates selle aasta algusest on korteri ruudu keskmine hind kerkinud tasemelt 49 060 krooni tasemele 51 170 krooni ehk 4,3%.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785