28. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Trigon Property kaalub uute arendusprojektide omandamist

Esimeses kvartalis kahjumisse jäänud AS Trigon Property Development kaalub äritegevuse laiendamist ning analüüsib erinevaid uute projektide omandamise võimalusi.

1. kvartali lõpuga omas AS Trigon Property Development üht arendusprojekti, milleks ligi 36 hektari suurune maa-ala Pärnu linnas, Niidu piirkonnas.

Vastavalt esitatud konsolideeritud koondkasumiaruandele on AS Trigon Property Development käesoleva aasta 3 kuu puhaskahjum 34 000 krooni.   

Seisuga 31.03.2010 moodustasid AS Trigon Property Development konsolideeritud varad kokku pea 65,5 miljonit krooni. Ühingu konsolideeritud omakapital moodustas 61,5 miljonit krooni - 93,86% bilansimahust.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785