21. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kasko Arenduse vara pakkumisel ligi 70 miljoni eest

Kohtutäitur Risto Sepp müüb avalikul suulisel enampakkumisel kinnisvaraarendaja OÜ Kasko Arendus mitmeid kinnistuid ja kortereid, mille alghinnad ulatuvad kokku 70 miljoni krooni kanti.

Kalleimalt on 24 miljoni kroonise alghinnaga müügis Tallinna Kesklinna linnaosas Masina tänav 20 asuv ärimaa. Muinsuskaitseseaduse järgi on 1357 ruutmeetrise kinnistu ostueesõigus esmalt riigil ja seejärel Tallinna linnal.

Kinnistul lasub kokku kaks hüpoteeki summas 20,9 miljonit krooni Krediidipanga kasuks, lisaks 1,3 miljoni kroonine hüpoteek Beton Ehitus OÜ kasuks.

18 miljoni kroonise alghinnaga on müügis Tallinnas Lasnamäel aadressil Kesk-Sõjamäe 3d asuv tootmismaa. 4217 ruutmeetrisel kinnistul lasub kaks hüpoteeki Krediidipanga kasuks summas 14,1 miljonit krooni.

5,6 miljonilise alghinnaga on müüki pandud 1228 m2 suurune kinnistu Tallinnas, Lasnamäel Katusepapi tänaval. Kinnistul lasub 7 miljoni kroonine hüpoteek AS Eesti Krediidipanga kasuks.

Enampakkumised toimuvad 9. juunil.

2002. aastal tegevust alustanud Kasko Arenduse käive oli 2007. aastal 24,4 miljonit krooni ja kasum 7,8 miljonit krooni. Aasta varem teeniti kasumit 30 miljonit krooni. Kasko Arenduse omanik on Kersti Tamm.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785