Uus Fenster: äkki ostan ka Glaskeki kaubamärgi

Pankrotistunud endise nimega Fenster Ehituse kaubamärgi omanik ja aknatootja Janek Raap ütles, et plaanivad uue Fensteriga jõuda Eesti juhtivate aknatootjate hulka ning viskas üles mõtte, et mine tea, ehk ostab ta kunagi ka Glaskeki kaubamärgi ära.

Ta rääkis, et Glaskeki viis saneerimisele sarnaselt Fensterile liiga suured investeeringud.

Fensteri kaubamärki Raap rikutuks või määrdunuks pankrotimenetluse tõttu ei pea. „Mille pärast? Ta ei ole rikutud. See, et ta pankrotti läks – praegu läheb palju firmasid pankrotti. Pankrot tekkis valedest investeerimisotsustest. Täpselt sama võib öelda, et Glaskek on saneerimisel täna oma suurtele investeeringutele,“ rääkis ta.

Mille poolest erineb Fenster praegu eelmisest Fensterist? On seal üldse mingit vahet? „Otsest vahet ei ole, plastikaken on plastikaken. Eelmine Fenster oli lihtsalt palju võimsam. Meil on alustav firma aga samas kõik inimesed on kogemustega ja ka kvaliteedilt ei jää me Fensterile millegagi alla,“ ütles Raap.

Tema sõnul toodab uus Fenster Tallinna lähedal Loo alevikus asuvas tehases ja ettevõttes töötab praegu 15 inimest. Kuus toodetakse umbes 2000 akent.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed