12. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ober-Haus: terad eristuvad sõkaldest

Ober-Hausi Kinnisvara AS turundusdirektori Katrin Klein-Näppi sõnul on lähikuudel kinnisvaraturul trendiks tegevuse koondumine professionaalide kätte, võimatud pole ka firmade müügid ja ühinemised.

 "Kinnisvaraturu trendiks saab olema turu stabiliseerumine, nö terade eristumine sõkaldest, jätkuv tegevuse koondumine professionaalide kätte ning võimalik, et mõnede firmade müük või ühinemine. Jätkub võlgnike vara müük, samuti arendajate pankrotid," rääkis Klein-Näppi. 

Ober-Haus ootab teiselt kvartalilt jätkuvalt kasvu ning üritab seoses nõudluse kasvuga tegevust laiendada ning värvata meeskonda edukaid professionaalseid töötajaid. Klein-Näppi nimetaski läinud kuude olulisemate sündmustena uute töötajate värbamist ning uute projektide võitmist.

Ober-Hausi kinnisvaravahenduse käive kokku oli käesoleva aasta 1. kvartalis 16% suurem võrreldes 2009. aasta sama perioodiga. Tulemused jäid siiski mõnevõrra alla eelarves planeeritule.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785