8. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Grand Kinnisvara: laieneme agressiivselt

Grand Kinnisvara tegevjuhi Marek Kerna sõnul alustas ettevõte agressiivset laienemist ja otsib töötajaid.

Kuna seoses kinnivaraturu madalseisuga, "Suutsime õigel ajal turul ümber orienteeruda ja restruktueerisime müügi ümber teistesse tegevusvaldkondadesse nagu haldus ja konsultatsioon," kinnitas Kerna ja lisas, et firma käive ei ole langenud, vaid näitab pigem tõusvat joon. Ta usub, et häid tulemusi ongi enim mõjutasid õiged otsused ja paindlikkus.

Lähikuudelt ootab Grand Kinnisvara stabiilsust ja tarbija usalduse kasvu kinnisvaraturu suhtes. "Avatus ja usaldus saavad ilmselt lähiaastate prioriteediks," märkis tegevjuht. "Sõelale on jäänud kinnisvara valdkonna "koorekiht", kes on on saanud omad õppetunnid ja on nendest teinud väga sügavad järeldused".

Tartus tegutsev väikefirma on turul püsinud 18 aastat. Ettevõtte lähimineviku saavutustest väärib Kerna sõnul eelkõige märkimist, et lahendust on leidmas kõik jooksvad probleemid krediidiasutustega ja ettevõtte likviidsus kasvab iga päevaga. "Alustasime agressiivset laienemist. Hetkel käib sobiliku personali värbamine," lisas ta.

Märtsis kirjutas Äripäev Marek Kernast seoses Tartu kesklinna väikese kortermaja elanike süüdistustega tema kui kaaselaniku vastu. Loe lähemalt siit.

 

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785