5. aprill 2010

Esimene kvartal käivitas uued arendused

Esimene kvartal kinnisvaraturul oodatud hinnatõusu kaasa ei toonud. Samas anti teada kinisvaramulli lõhkemise järgsetest esimeste uute korterite arendusprojektidest.

Kuigi statistika näitas, et müügitehingute keskmine ruutmeetri hind oli tõusuteel, vaidlesid kinnisvarafirmad meediaveergudel siiski selgeks, et mingit tähelepanuväärset hinnatõusu tänavu aasta alguses ei ole toimunud. Statistiliste numbrite taga peituvast tegelikust elust on vaja lihtsalt õigesi aru saada.

Reaalset hinnatõusu pole Eesti kinnisvaraturul toimunud,“ kinnitab ASi Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman. Ta selgitab, et ehkki statistiline keskmine ruutmeetri hind on tõusuteel, on see tingitud inimeste usalduse kasvust tuleviku suhtes ning seeläbi julgetakse soetada varasemast kallimaid ja eksklusiivseimad objekte.

Loe pikemalt tänasest Äripäevast

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688