3. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Moodulmaja rikastab eramute turgu

Uusarendustest tühjal kinnisvaraturul on eramute valik jäänud kesiseks. Kui kinnisvara otsijal on sobiv maatükk olemas, võib lahendust pakkuda kontakteerumine moodulmajade tootjatega.

Kui möödunud kuu keskel ilmus uudis, et Domus Kinnisvara maaklerite hinnangul on eramute valik ebarahuldav ning ostuhuviliste jaoks valik piiratud, pöördus toimetusse inimene, kes palus uurida, mida ja millise raha eest on võimalik saada moodulmajade tootjatelt. Tema soovid majale olid tagasihoidlikud: kaks korrust, viis tuba, puuküttega saun ja kamin.

Äripäev palus tavakliendina esinedes hinnapakkumisi viielt moodulmaja müüjalt. Päringu said firmad, kes internetist moodulmajade tootjaid otsides esimesena silma jäid. Kindlasti on moodulmajade pakkujaid Eestis rohkem kui viis. Suure valiku neist ettevõtetest võib leida internetileheküljelt www.eramud.ee. Meile vastas viiest firmast kolm.

Loe lähemalt tänasest ehituse rubriigist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785