3. märts 2010

Moodulmaja rikastab eramute turgu

Uusarendustest tühjal kinnisvaraturul on eramute valik jäänud kesiseks. Kui kinnisvara otsijal on sobiv maatükk olemas, võib lahendust pakkuda kontakteerumine moodulmajade tootjatega.

Kui möödunud kuu keskel ilmus uudis, et Domus Kinnisvara maaklerite hinnangul on eramute valik ebarahuldav ning ostuhuviliste jaoks valik piiratud, pöördus toimetusse inimene, kes palus uurida, mida ja millise raha eest on võimalik saada moodulmajade tootjatelt. Tema soovid majale olid tagasihoidlikud: kaks korrust, viis tuba, puuküttega saun ja kamin.

Äripäev palus tavakliendina esinedes hinnapakkumisi viielt moodulmaja müüjalt. Päringu said firmad, kes internetist moodulmajade tootjaid otsides esimesena silma jäid. Kindlasti on moodulmajade pakkujaid Eestis rohkem kui viis. Suure valiku neist ettevõtetest võib leida internetileheküljelt www.eramud.ee. Meile vastas viiest firmast kolm.

Loe lähemalt tänasest ehituse rubriigist.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688