24. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu võttis vastu Rimi kaupluse detailplaneeringu

Tartu linnavalitsus võttis vastu ja suunas avalikule väljapanekule Anne tn 46, 48 ja 48a kruntide ja lähiala detailplaneeringu, mis määrab Rimi uue kaubanduskeskuse rajamise tingimused.

Planeeritav, ligi 2 ha suurune ala, asub Anne linnaosas, Anne ja Lõhmuse tänava vahelisel alal. Anne tn 48 krundil asuvad kasutatud autode müügiplats ja autoremonditöökoda, mis likvideeritakse. Alles jääba Anne tn 46 krundil asuv Hydro Texaco Eestile kuuluv tankla.

Detailplaneeringuga esitatakse kaks variantlahendust.  Anne tn 48 krundile on lubatud ühe hoone ehitamine. Ühe variandi kohaselt on hoone suurim lubatud ehitusalune pindala 4500 m² ning krundil Anne tn 46 asuv Säästumarketi hoone lammutatakse. Teise variandi puhul on hoone lubatud suurim pindala 3941 m² ning Säästumarketi hoone säilib. 

Detailplaneeringu avalik väljapanek toimub 12.-26. aprill 2010. a linnaplaneerimise ja maakorralduse osakonna fuajees Raekoja plats 3.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785