23. märts 2010

Edukas kinnisvaramüüja - Eesti Post

Eesti Postil on käesoleva aasta esimese kolme kuu jooksul õnnestunud enampakkumisel müüa 6 kinnistut, sealhulgas Tallinna postimaja.

Sellel aastal on võõrandatud kinnistud Tallinnas, Jõhvis, Haapsalus, Arukülas, Maaritsas ja Nõunis. Kokku on ettevõttel üle Eesti 86 kinnistut ning hetkel käivad läbirääkimised võimalike ostjatega veel viie objekti müügi osas. Eelmisel aastal võõrandati kokku seitseteist kinnistut. 

„Ettevõtte põhitegevuse seisukohalt on suurte pindade omamine ja korrashoidmine ebaotstarbekas. Aastatega on muutunud ettevõtte logistilised vajadused ja suunad, mistõttu paljud kinnistud ei vasta meie vajadustele. Samas on uute sobilike üüripindade leidmine tunduvalt lihtsam ja kulud väiksemad kui veel mõni aasta tagasi,“ kommenteeris kinnistute müüki administratiivdivisjoni juht Kaido Padar.

"Kinnistute müügist saadav raha soovitakse investeerida logistikateenuste arendamisesse Eestis, Lätis ja Leedus. Paljud Eesti Posti kliendid vaatavad Baltikumi ühtse turuna, selleks tuleb meil luua aga kogu regioonis ühtne võrgustik. Laienemine eeldab ka rahvusvahelise partneri kaasamist, mis võimaldab liigutada kaubavoogusid Euroopa suunal ja üle maailma,” rääkis juhatuse liige Aavo Kärmas.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688