Edukas kinnisvaramüüja - Eesti Post

Eesti Postil on käesoleva aasta esimese kolme kuu jooksul õnnestunud enampakkumisel müüa 6 kinnistut, sealhulgas Tallinna postimaja.

Sellel aastal on võõrandatud kinnistud Tallinnas, Jõhvis, Haapsalus, Arukülas, Maaritsas ja Nõunis. Kokku on ettevõttel üle Eesti 86 kinnistut ning hetkel käivad läbirääkimised võimalike ostjatega veel viie objekti müügi osas. Eelmisel aastal võõrandati kokku seitseteist kinnistut. 

„Ettevõtte põhitegevuse seisukohalt on suurte pindade omamine ja korrashoidmine ebaotstarbekas. Aastatega on muutunud ettevõtte logistilised vajadused ja suunad, mistõttu paljud kinnistud ei vasta meie vajadustele. Samas on uute sobilike üüripindade leidmine tunduvalt lihtsam ja kulud väiksemad kui veel mõni aasta tagasi,“ kommenteeris kinnistute müüki administratiivdivisjoni juht Kaido Padar.

"Kinnistute müügist saadav raha soovitakse investeerida logistikateenuste arendamisesse Eestis, Lätis ja Leedus. Paljud Eesti Posti kliendid vaatavad Baltikumi ühtse turuna, selleks tuleb meil luua aga kogu regioonis ühtne võrgustik. Laienemine eeldab ka rahvusvahelise partneri kaasamist, mis võimaldab liigutada kaubavoogusid Euroopa suunal ja üle maailma,” rääkis juhatuse liige Aavo Kärmas.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed