16. märts 2010

Tootja: loodame ehitusmessi abil Eesti turgu võita

Metallist treppide ja piirdeaedade valmistamisega tegeleva MaMetal Est OÜ omanik Margo Hiiemäe loodab masu kütkeist ehitusmessi toel pääseda.

„Tahaksime hakata tootma Eesti turule ning tutvustada oma tooteid siinsetele klientidele,“ rääkis Hiiemäe põhjustest, ettevõte, mille toodang on siiani läinud peamiselt Soome, Rootsi ja Norrasse, otsustas esmakordselt osaleda messil Eesti Ehitab.

Välismessidel ettevõte seni osalenud ei ole. „Oli küll plaan Soomes Turkus messil osaleda, aga jäime pisut hiljaks. Kui ikka elus oleme, kavatseme ka Tartu messil osaleda,“ märkis Hiiemäe ning lisas, et praegusel majandusraskel ajal on eesmärk ellu jääda ja kasvõi nullkasumiga tegutseda, et saaks töötajatele palka maksta. „Messil loodamegi kontakte ja tutvusi sõlmida,“ sõnas ta.

MaMest Est on asutatud 2008. aasta augustis, ettevõttes töötab viis inimest.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688