16. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pirita restoran 21,6 miljoniga müügis

OÜ Kloostri Maja pankrotihaldur Andres Tootsman müüb enampakkumisel 21,6 miljoni kroonise alghinnaga Tallinnas Pirital asuvat kinnistut, kus asub restoran Charital.

Kloostri tee 6 asuv 2785-ruutmeetrine kinnistu on olnud müügis ka varem. 2008. aastal oli müügihinnaks 54 miljoni krooniga.

Restoran Charitali ja hoone ruumide kasutamise kohta on sõlmitud tähtajalised lepingud: 192 ruutmeetri osas kehtib kuni 28.08.2017 üürileping OÜ-ga Gustoso; 1940 ruutmeetri osas kehtib kuni 01.09.2017 operaatorleping OÜ-ga Riverside Club.

Kinnistul lasub kaks hüpoteeki: 41,8 miljonit krooni SEB Panga kasuks summas  ja 5 miljonit krooni OÜ Haikson kasuks.

Avalik suuline enampakkumine toimub 6. aprillil.

Kloostri Maja OÜ pankroti kuulutas Harju maakohus välja veebruari alguses.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785