5. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ärimaid ei soovita osta

Hoonestamata äri– ja tootmismaa tehingute arv on Harjumaal väga väike, vahendab Arco Vara turuülevaade.

Näiteks on müüdud 2009 aasta esimese kolme kvartaliga vaid 3 tootmismaa sihtotstarbega kinnistut ning 16 ärimaa sihtotstarbega kinnistut Tallinnas. Seepärast ei saa siinkohal rääkida ka väljakujunenud keskmisest hindadest, tihti on tehingute taga kokkuleppehinnad või on kinnistud müüdud enampakkumise korras.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785