22. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kihelkonna laseb kooli võimla remontida

Kihelkonna vallavalitsus valis koolimaja võimlat rekonstrueerima AS-i Tesman, kes pakkus parimat hinda.

Peale Tesmani esitasid remonditööde hankele pakkumise firmad Mert, Primus PR ja EBC Ehitus. Kihelkonna vallavalitsus otsustas, et laseb tänavu vahetada spordihoone katuse ja paigaldada ventilatsiooni. Tesman küsis nende tööde eest kokku veidi üle 671 000 krooni.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785