9. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LVM: jah, oleme laenupuhkust võtnud

LVM Kinnisvara juhatuse liige Ingmar Saksing vastas Äripäeva päevaküsimusele – kas olete võtnud laenupuhkust? – et nad on seda oma tütarettevõtte nimel teinud.

Saksing ütles, et neil oli maksetähtaeg nii lähedal, et laenupuhkuse võtmine oli vajalik. Ta möönis, et teatud tingimustel võib laenupuhkuse võtmisel pärast välja tulla – tuleb hoopis rohkem tagasi maksta. „Seepärast peab olema kindel plaan, miks seda puhkust võtta,“ rõhutas ta.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785