9. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvaraettevõtja: laenupuhkus teeb olukorra raskemaks

Uus Maa/Seven tegevjuht Andres Hall vastas Äripäeva päevaküsimusele - kas olete küsinud laenupuhkust? et ta on küll küsinud pakkumisi, ent pole võtnud.

Hall selgitas, et laenupuhkus on võtmata jäänud lihtsa matemaatika tõttu – pärast on veel raskem. Hall ütles, et ta on küsinud mitmelt poolt pankadest, ent pakkumised tundusid talle kummalised. „Pangad ütlevad ikka, et kui on raske, siis tule ja räägi. Aga tulemus on see, et tegelikult oled pärast hoopis riskantsem klient,“ möönis ta.

Hall lisas, et kuna tal pole olnud otseselt katastroofilist olukorda, on ta laenupuhkuse võtmisest seepärast loobunud. „Laenupuhkus peaks ju aitama, mitte tegema olukorda raskemaks,“ osutas ta.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785