21. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facio nõuab Muhult kahjutasu

Facio Ehitus lubab esitada Muhu valla vastu kahjunõude, kinnitades, et Muhu sotsiaalkeskuse ehitustööde finantsküsimusi ajalehes kommenteerinud valla esindajad on rikkunud konfidentsiaalsusnõuet, kirjutas Oma Saar.

Oma Saares ilmunud artiklis “Vallad saatsid lisaraha küsinud Facio kuu peale” kirjutati, kuidas Muhu valla eestvedamisel Liivale rajatav nelja omavalitsuse hooldekeskus läheb Facio arvutuste järgi ligi 3,2 miljonit kSamal teemal Saarlased pole nõus Faciole lisamiljoneid maksma rooni kallimaks, mille maksmisega tellijad aga nõus pole.

“Konfidentsiaalsusnõude rikkumine tellija poolt on pannud töövõtja olukorda, kus paljud allhankijad ja tarnijad on asunud seisukohale, et Muhu sotsiaalkeskusele ja ka teistele töövõtja objektidele ei tarnita kaupu ja ei teostata allhanketöid varem kokkulepitud tingimustel,” teatas Facio Ehituse juhatuse esimees Riho Kalve, lisades, et ehitaja maine on avalikkuse ees saanud kahjustada.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785