Facio nõuab Muhult kahjutasu

Facio Ehitus lubab esitada Muhu valla vastu kahjunõude, kinnitades, et Muhu sotsiaalkeskuse ehitustööde finantsküsimusi ajalehes kommenteerinud valla esindajad on rikkunud konfidentsiaalsusnõuet, kirjutas Oma Saar.

Oma Saares ilmunud artiklis “Vallad saatsid lisaraha küsinud Facio kuu peale” kirjutati, kuidas Muhu valla eestvedamisel Liivale rajatav nelja omavalitsuse hooldekeskus läheb Facio arvutuste järgi ligi 3,2 miljonit kSamal teemal Saarlased pole nõus Faciole lisamiljoneid maksma rooni kallimaks, mille maksmisega tellijad aga nõus pole.

“Konfidentsiaalsusnõude rikkumine tellija poolt on pannud töövõtja olukorda, kus paljud allhankijad ja tarnijad on asunud seisukohale, et Muhu sotsiaalkeskusele ja ka teistele töövõtja objektidele ei tarnita kaupu ja ei teostata allhanketöid varem kokkulepitud tingimustel,” teatas Facio Ehituse juhatuse esimees Riho Kalve, lisades, et ehitaja maine on avalikkuse ees saanud kahjustada.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed