20. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skanska: reaalne elu on statistikast ees

Skanska EMV juht Andres Aavik ütles ehitushinnaindeksit kommenteerides, et nagu ikka, on reaalne elu statistikast ees.

„Kui ehitushinnaindeks saavutas oma tipu 2008. kolmandas kvartalis, siis samal ajal oli  ehitusturul juba  "veri tänavatel"“.

Tänase päeva võrdlusbaas ehk 2008. 4. kvartal oli tema sõnul samuti tipu lähedane.

Aavik osutas, et kuna 2009.  lõppesid mitmed varasematel aastatel saadud suuremad objektid ning konkurents kasvas seeläbi oluliselt,  siis jätkub samalaadne langus indeksi numbrites ka järgmise paari kvartali jooksul. 

„Samal ajal ehitajad tunnevad, et turu põhi on käes.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785