Valga otsib Linnapargi detailplaneeringu koostajat

Koostatava detailplaneeringu eesmärk on muuta Valga Linnavolikogu otsusega  kehtestatud J. Kuperjanovi, Peetri, Kungla ja Pedeli tänavatega piiratud maa-ala detailplaneeringut J. Kuperjanovi tn 36 krundijaotuse ja kasutamise sihtotstarbe osas.

Detailplaneeringuga kavandatakse Linnapargi (J. Kuperjanovi tn 36) territooriumi kruntideks jaotamine, millest üks krunt moodustatakse spordihoone teenindamiseks, teine krunt moodustab üldkasutatava maa sihtotstarbega Linnapargi territooriumi.

Planeeringu koostamisel arvestamisele kuuluvad dokumendid on detailplaneeringu algatamise ja lähteseisukohtade kinnitamise korraldus, Valga linna ehitusmäärus, Valga linna üldplaneering, planeerimisega seotud seadused ning samal territooriumil kehtiv detailplaneering.
 
Hankelepingu täitmise tähtaeg on september 2009.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed