18. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valga otsib Linnapargi detailplaneeringu koostajat

Koostatava detailplaneeringu eesmärk on muuta Valga Linnavolikogu otsusega  kehtestatud J. Kuperjanovi, Peetri, Kungla ja Pedeli tänavatega piiratud maa-ala detailplaneeringut J. Kuperjanovi tn 36 krundijaotuse ja kasutamise sihtotstarbe osas.

Detailplaneeringuga kavandatakse Linnapargi (J. Kuperjanovi tn 36) territooriumi kruntideks jaotamine, millest üks krunt moodustatakse spordihoone teenindamiseks, teine krunt moodustab üldkasutatava maa sihtotstarbega Linnapargi territooriumi.

Planeeringu koostamisel arvestamisele kuuluvad dokumendid on detailplaneeringu algatamise ja lähteseisukohtade kinnitamise korraldus, Valga linna ehitusmäärus, Valga linna üldplaneering, planeerimisega seotud seadused ning samal territooriumil kehtiv detailplaneering.

 Hankelepingu täitmise tähtaeg on september 2009.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785