13. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn algatas ja võttis vastu ligi kümmekond planeeringut

Tallinna linnavalitsus algatas ja võttis kolmapäevasel istungil vastu ligi kümmekond erinevat detailplaneeringut.

Tallinna linnavalitsus algatas Põhja-Tallinna linnaosas asuvate Tuulemaa 20, 20e ja Madala 5a kinnistute detailplaneeringu koostamise. Arendaja Kantauro taotleb Madala tänava krundile 13-korruselise ärihoone ja Tuulemaa 20 krundile kolmekorruselise ärihoone ehitusõigust.

Samuti algatas Tallinn kolmapäeval Tööstuse 54 kinnistu ja lähiala detailplaneeringu koostamise, mille eesmärk on liita kinnistu reformimata riigimaaga ja loodavale ärimaa krundile määrata ehitusõigus seitsmekorruselise kahe maa-aluse korrusega ärihoone püstitamiseks.

Linnavalitsus algatas ka Lasnamäe linnaosas asuva Narva maantee 129a krundi detailplaneeringu koostamise, millega määratakse krundile ehitusõigus Statoili teenindusjaama rajamiseks.

Tallinna linnavalitsus võttis kolmapäevasel istungil vastu kesklinnas asuva Hariduse tänava kinnistute planeeringu, millega anti muuhulgas õigus Prantsuse lütseumi spordihoone rajamiseks.

Ühtlasi võttis linn vastu Kadaka tee 46c, 48c ja Ehitajate tee 114f, 114g kinnistute detailplaneeringu, millega määratakse Haabersti linnaosas asuvale 5,32 hektari suurusele alale ehitusõigus viie neljakorruselise ärihoone ning kolme neljakorruselise äri- ja tootmishoone ehitamiseks.

Lisaks võttis linnavalitsus vastu kesklinnas Saku tänav 15/Türi tänav 10e kinnistu detailplaneeringu, milles on määratud ehitusõigus kuni kaheksa maapealse ja kahe maa-aluse korrusega ärihoone ehitamiseks.

Linnavalitsus võttis vastu ka planeeringud, millega antakse ehitusõigus Lasnamäel asuvatele Peterburi tee 66-70 ning Betooni 4 ja 4b kinnistutele uute kuni kolmekorruseliste tootmis- ja ärihoonete ning kuni kolmekorruselise tootmishoone ehitamiseks, lisaks on ette nähtud võimalused olemasolevatele hoonetele juurde- ja pealeehituse tegemiseks.

Linn võttis vastu ka Tihase 17, 19, 23, 25 ja 27 kinnistute detailplaneeringu, millega antakse õigus kinnistutele korterelamute ehitamiseks ning saatis volikokku kehtestamisele Riigi Kinnisvarale kuuluva Lubja 4 kinnistu detailplaneeringu, millega lubatakse krundile rajada kuni kaheksakorruseline büroohoone.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785