13. jaanuar 2010
Jaga lugu:

Pindi müüs Läti ja Leedu tütarfirmad

Pindi Kinnisvara juhatuse esimees Kalev Roosiväli sõnas ehitusuudised.ee-le, et Pindi Kinnisvara võõrandas osad tütarettevõtted Läti taustaga investoritegrupile, kes soovivad investeerida baltikumi põllu-ja metsamaadesse.

Tema sõnul müüs Pindi Kinnisvara väikelinnades tegutsenud VT Kinnisvarateenused, millele omakorda kuulusid Läti ja Leedu tütarfirmad. "Lätis tegutseb ettevõte Realia kaubamärgi alla edasi, ka Pindi Kinnisvara kõik kliendid saavad jätkuvalt teenindatud, lisaks säilitasime kontrollosaluse Läti korrashoiuäris", lisas ta.

Roosiväli sõnul pole välistatud mõne väiksema teenuseüksuse müük ka tulevikus. "Meie huvi on säilitada eelkõige turuliidri positsioon Eesti hindamis- ja vahendusturul ning Eestis tegutsev korrashoiufirma, muud ärirakukesed on huviliste korral müügiks," sõnas ta.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee