15. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selguvad Loomemaja arhitektuurivõistluse võitjad

Tallinna Ülikool kutsub infopäevale ja Loomemaja arhitektuurivõistluse võitjate pidulikule avalikustamisele.

Infopäeva ühe osana toimub Tallinna Ülikooli Loomemaja ja ülikoolilinnaku hooviala arhitektuurivõistluse võitjate pidulik avalikustamine.

Infopäeval võtavad sõna rektor, tudengid ning teadlased. Lühiettekannetest saate vastuse, mida arvavad tudengid ülikoolist ning Tallinnast kui „üliõpilassõbralikust linnast“; millises hoones elab tuleviku-eestlane; kas rabasid saab rakendada kosmeetikatööstusesse või kas idavirulased hakkavad kaevandama ka looduskaitse all olevate soode all. Lisaks avalikustatakse Loomemaja arhitektuurivõistluse võitnud tööd ning esitletakse kavandeid.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785