4. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fassaadide remonti toetatakse kümnendiku ulatuses

Projekt „Fassaadid korda“ eesmärgiks on elamute energiasäästlikumaks muutmine, mille raames antakse ühistule kuni 10% ulatuses taotletavast korterelamu renoveerimislaenu summast.

Summa ei tohi ületada 300 000 krooni aastas. Arvestuslikult toetab Tallinn järgmisel aastal kuni 40-ne korterelamu renoveerimislaenu.

Projekti „Fassaadid korda“ eesmärk on parandada korterelamute energiatõhusust vähemalt 20% kuni 2000 m² suurustes korterelamutes ja vähemalt 30% üle 2000 m² suurustes korterelamutes. Korterelamute renoveerimislaenu sihtgrupp on enne 1993. aastat ehitatud elamu korteri- või hooneühistu või korteriomanike ühisus. Eeltingimusena peab olema tehtud energiaaudit, milles on välja toodud prioriteetsed renoveerimistööd. Laenuga finantseeritakse ainult energiaauditi tulemustes väljatoodud renoveerimistöid.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785