2. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rotermann loob uusi töökohti projektipõhiselt

Rotermanni juht Mart Saa ütles, et on loonud uusi töökohti projektipõhiselt ka järgmisel aastal.

„Meie moto on, et MASU tuleb ja MASU läheb aga tegutseda on vaja, muidu jääb vaid TÄPE alles,“ kommenteeris Saa ning lisas: „Uusi töökohti lõime aasta alguses, aga need olid projektipõhised. Kui tekib vajadus ja tegevusi, kuhu oleks vaja abi, siis teeme seda projektipõhiselt ja tulemustele orienteeritult. Ehk nagu töö nõnda palk.“

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785