23. november 2009

Põhja- Eesti Regionaalhaigla ehitus maksab poolteist miljardit

Põhja-Eesti Regionaalhaigla juurde- ja ümberehituse projekti Euroopa Regionaalarengu Fondi toetus on 1,035 miljardit krooni, kogu projekti hinnanguline kogumaksumus ilma käibemaksuta on 1,682 miljardit krooni.

Põhja-Eesti Regionaalhaigla avab 11. detsembril Mustamäe meditsiinilinnakus Regionaalhaigla uue korpuse. Uus korpus on innovaatiline diagnostika ja aktiivravi kompleks, kus hakkab toimuma kõige tehnoloogiamahukam osa ravitööst.

Haigla juurde- ja ümberehituse projekti raames valmis Mustamäele uus tehnoloogiamahukas korpus ning rekonstrueeritakse olemasolevad C ja patoloogia korpus.

Uue korpuse projekti on koostanud arhitektuuribüroo AB Pluss OÜ, arhitektuurse lahenduse autoriks on arhitekt Indrek Suigusaar, sisekujunduse on teinud sisearhitekt Mari Kurismaa. Ehituse peatöövõtja on AS Koger & Partnerid.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688