11. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Rocca al Mare kaubanduskeskus saab valmis

12. novembril avab Rocca al Mare kaubanduskeskus kolmanda uuendatud osa, mis ühtlasi tähendab kogu laienenud ja uuenenud kaubanduskeskuse valmissaamist.

Ligikaudu 1 miljard krooni maksnud laienemise tulemusel on Rocca al Marest saanud Eesti suurim kaubanduskeskus.

Eesti suurimaks saanud kaubanduskeskuses on kokku 53 500 m2 äripinda. Keskuses tegutseb üle 160 rentniku ning esindatud on üle mitmesaja brändi, nende seas nii mõnedki, mille ainuke esindus Eestis asubki just Rocca al Mares. Popsi sõnul on kogu pind viimases uuendatud osas välja renditud. Ta lisas, et keskusel on võimalik lühikese ajaga laiendada pinda veel 4000 m2 võrra, kui selleks on nõudlust.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785