11. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kruntide hinnad langesid kuni 80 protsenti

Võrreldes buumi tipuga on kruntide hinnad langenud 50-80 protsenti, sellest hooliata tehti Harju maakonnas ja Tallinnas nendega kolmandas kvartalis vaid 130 tehingut, vahendab Ober-Haus Kinnisvara turuülevaade.

Enamik tehiguid toimus Tallinnas ja selle vahetus läheduses hinnaga alates 350 000 kroonist.

Aastaga on Harjumaa ja Tallinna elamumaa tehigute rahaline maht ja arv langenud 30 protsenti.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785