10. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swedbank: Nordeconi tulemus oli hea

Swedbanki analüütik Risto Hunt ütles, et Nordeconi tulemused olid nii käibe kui kasumi osas paremad kui ootasime.

Hundi sõnul ootasid nad Eestis teenitud käibeks 36 miljonit eurot, III kvartalis, tuli aga 41.1 miljonit eurot.

Ukraina müügitulu ületas ootusi ligikaudselt 18%. Läti käibeks ootasid nad 3.5 miljonit eurot, tuli aga 5.4 miljonit eurot.  Ootusi ületavad olid ka kasumimarginaalis, kus brutokasumimarginaal kerkis 7%-lt (3.kv. 2008) 10%ni (3.kv 2009). Kuna eelmise aasta III kvartalis sai Nordecon ühekordset finantstulu, siis netokasum käesoleval aastal küll langes (aastases võrdluses), moodustades ümmarguselt 2.6 miljonit eurot, kuid siiski loevad nad tulemuse heaks.

Hunt lisas, et tuleb ka ära märkida, et kuigi majandusolukord on suhteliselt raske, suutis ettevõte näidata väikest kvartaalset kasvu (3%) teostamata tehingute mahus.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785