10. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

NCC: Nordeconil tubli tulemus kindlasti

NCC tegevjuht ütles, et Nordeconi tulemused on kindlasti väga head, arvestades seda, et olukord ehitusturul pole põrmugi paranemas.

„Tubli tulemus on see kindlasti, vaatame, mis järgmised kvartalid teevad,“ sõnas Aak, ent rõhtuas, et  ühe ettevõtte põhjal ei saa kindlasti teha üldistusi kogu ehitusturu kohta.

Tema sõnul pole praegu kahjuks veel olulisi paranemise märke märgata. „Eratellijaid praktiliselt pole ja hinnakonkurents riigihangetel on erakordselt kõrge, mis paneb kõik ehitajad väga raskesse olukorda,“ sõnas ta.

Tema sõnul on paremas olukorras need ettevõtted, kelle tegevuse ampluaa on laiem. „Kui vaadata statistilisi indekseid, siis rajatiste ehitamise maht on püsinud eelmise aastaga samas suurusjärgus, samal ajal kui hoonete ehitusmahtude indeks on jätkuvalt languses. Kui üldse midagi positiivset välja tuua, siis on märgata, et mõned potentsiaalsed tellijad teevad ettevalmistusi, et majandusolukorra paranedes saaksid nad ehitamisega alustada,“ sõnas ta.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785