LHV: Nordecon ületas ootusi tugevalt

Nordecon Internationali tulemused ületasid LHV Panga ootusi tugevalt nii käibe kui kasumlikkuse poole pealt.

Nordeconi käive oli koguni 15% kõrgem meie prognoosidest, märkis panga analüütik Kristo Oidermaa. Kolmanda kvartali brutomarginaal oli 10,9%, mis on kõrgem nii eelmise aasta tasemest, kui oluliselt üle sellel aastal näidatust. Seega on ettevõte tema sõnutsi kas leidnud täiendavaid kärpekohti või on vanad ehituslepingud veel hetkel niivõrd kasumlikud. Samuti ületas märkimisväärselt prognoose ka 40,9 miljoni krooni suurune kvartalikasum.

„Vaatamata tugevatele tulemustele oleme jätkuvalt ettevaatlikud Nordeconi tuleviku suhtes. Kuigi tellimuste raamat on viimased kaks kvartalit püsinud stabiilne, võib järgnev aasta seda veelgi vähendada ning samuti on koomale tõmmatud välismaised ärid. Siiski on Nordeconi turu ja finantspositsioon piisavalt tugev, et need keerulised ajad üle elada,“ märkis analüütik.


Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed