9. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Helsingi raudteejaama metroojaamas on varinguoht

Helsingi raudteejaama metroojaamas on pärast pühapäevast veeavariid selge varisemisoht, ütles päästeameti esindaja Markku Rissanen pressikonverentsil.

Delfi kirjutab, et varisemisoht on tehnilisel korrusel, mis asub niinimetatud kompassikorruse all. Samal korrusel asuvad muuhulgas ka Helsingi ühistranspordikeskuse piletikontrollide puhkeruumid, kus veeleke kõigepealt avastati, vahendab Uusi Suomi.

Varinguoht tuleneb sellest, et kompassikorruse põrand on purunenud. Raudteejaama metroojaam võib veekahjustuste tõttu olla suletud kuni pool aastat.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785