27. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuressaare lennuvälja ehitustööd venivad

Kuressaare lennuraja rekonstrueerimistööd, mis plaani järgi peaksid oktoobri lõpuks tehtud olema, kestavad siiski veel ka novembrikuus.

Oma Saar vahendab, et AS-i Tallinna Lennujaam regionaalsete lennujaamade direktor Andres Taimla avaldas lootust, et tööd venivad minimaalselt, kuid kõik oleneb ilmast. Just vihmase ilma tõttu on tööde tempo olnud plaanitust aeglasem.

Taimla tunnistas, et tööde lõpptähtaja nihkumine oli veidi ootamatu, kuid samas ei saa ka lubada, et nii kallis rajakiht pannakse maha ebasobivates ilmastikutingimustes.

Lennurada rekonstrueeriva AS-i Talter objektijuht Priit Suits tõi välja, et ehkki ehitajad on kraave kaevanud, et vett madalalt lennuväljapinnalt eemale juhtida, ei pääse nad mõnda kohta õieti ligigi ning asfalditehasel tuli nädal aega tegevusetult oodata.

Millal töödega lõpule jõutakse, ei osatud eile öelda, sest ka edasine oleneb ilmast. Ehitajad on olnud tööl ka nädalavahetusel. “Peame kasutama võimalusi, mis meil on,” tõdes Suits ja avaldas lootust, et novembri algul jõutakse töödega ühele poole.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785