23. oktoober 2009
Jaga lugu:

Harjumaal avati kaks renoveeritud teelõiku

23. oktoobril avati Harjumaal kaks renoveeritud teelõiku Paldiski ja Padise ning Keila ja Haapsalu vahel. Kokku läksid uuendatud teelõigud maksma 88 miljonit krooni.

„Paldiski ja Padise vahelisel lõigul oli varem kruusakate ja see oli veoautodele suletud,“ ütles Põhja Regionaalse Maanteeameti planeeringute osakonna juhataja Lembit Anemaa asfaltbetoonkatte saanud  Laoküla ja Padise vahelise 12,2-kilomeetrise teelõigu uuendamist kommenteerides. Tema sõnul paranes liiklusohutus tunduvalt ka teisel, Kasepere-Määra 5-kilomeetrisel lõigul, kus Padise küla piirkonda ehitati ka 2,6 km  pikkune kergliiklustee.

Paldiski-Padise maantee km 3,0-15,2 renoveerimistöid alustati möödunud aasta mais ja need läksid maksma 68 mln krooni. Teelõigu km 6,0-7,5 tehti õgvendus, millega tee viidi eemale Madise kirikust ning loodi sellele ilus vaade.

Keila-Haapsalu maantee km 20,3-25,3 (Kasepere-Määra) rekonstrueerimist alustati tänavu juulis ning see läks maksma 20 mln krooni. Padise kloostri juurde paigaldati tänavavalgustus ja korrastati teeäärne maa vastavalt muinsuskaitsenõuetele. 2,6-kilomeetrisse kergliiklustee ehituse käigus leiti keskaegse kabeli jäänused, mille tõttu tuli tee trassi veidi korrigeerida.

Tööd tellis Põhja Reginaalne Maanteeamet, projekteeris Teede Tehnokeskus ning ehitas AS  Teede REV-2.

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt