22. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facio osaleb tütre pankrotist hoolimata riigihangetel

Facio Grupi tütarfirma Torutööde Projektijuhtimise OÜ pankrot ei mõjuta juhatuse liikme Riho Kalve sõnul Facio edasist osalemist riigihangetel.

Torutööde Projektijuhtimise OÜ (endise nimega Facio Enviro) taotleb pankroti algatamist.

Vastab Facio Grupi juhatuse liige Riho Kalve.

Mis saab võlausaldajatest?

Juhul kui kohus kuulutab välja pankroti, toimub kõik vastavalt pankroti protsessile. korraldatakse võlausaldajate üldkoosolek, kus saab oma nõuded esitada. Kuidas ja mis aegadel asjad juhtuma hakkavad, saab teada anda teisipäeval kui kohus pankrotiavaldust käsitleb ning ka pankrotihalduri nimetab?

Kas tütarettevõtte pankrot mõjutab Faco osalemist tulevastel riigihangetel?

Kuna Torutööde Projektijuhtimise OÜ on Facio Grupi tütarfirma, siis selle pankrott ei mõjuta osalemist riigihangetel - riigihangetest võtab osa Facio Ehituse AS. ning, praegused riigihangete kaudu saadud pooleliolevad objektid lõpetatakse nii nagu peatöövõtja (Facio Ehitus) lepingud seda ette näevad.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785