12. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiit Kuuli valiti Ehitusettevõtjate Liidu esimeheks

Eesti Ehitusettevõtjate Liidu juhatus valis oma esimeheks AS Oma Ehitaja nõukogu esimehe Tiit Kuuli ja aseesimeheks AS NCC Ehitus juhatuse esimehe Toomas Aaki.

EEELi juhatusse kuulub 12 liiget.

Eesti Ehitusettevõtjate Liit on ehitusettevõtjaid ühendav mittetulundusorganisatsioon. Liidu eesmärgiks on kooskõlastada ja koordineerida oma liikmete tegevust ehitustegevuse majanduspoliitilistes küsimustes ja suhetes töövõtjatega ning nende organisatsioonidega.

Liitu kuulumine annab liikmeskonnale võimaluse kaasa rääkida ehitusala reguleerivate seaduste ja dokumentide väljatöötamisel, muudatusettepanekute tegemisel ning omapoolsete seisukohtade avaldamist läbi Liidu, sest ainult Liidu kaudu on üksikettevõttel võimalus kaitsta oma seisukohti.

EEEL on struktuurilt avatud, võimaldades nii regionaalsete kui ka erialaliste alaliitude moodustamist. Koos oma tütarettevõtetega annavad liidu liikmed oma ehitustegevusega üle 50% kogu Eesti ehituskäibest.

Eesti Ehitusettevõtjate Liitu kuulub täna 121 liiget.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785