12 oktoober 2009

Tiit Kuuli valiti Ehitusettevõtjate Liidu esimeheks

Eesti Ehitusettevõtjate Liidu juhatus valis oma esimeheks AS Oma Ehitaja nõukogu esimehe Tiit Kuuli ja aseesimeheks AS NCC Ehitus juhatuse esimehe Toomas Aaki.

EEELi juhatusse kuulub 12 liiget.

Eesti Ehitusettevõtjate Liit on ehitusettevõtjaid ühendav mittetulundusorganisatsioon. Liidu eesmärgiks on kooskõlastada ja koordineerida oma liikmete tegevust ehitustegevuse majanduspoliitilistes küsimustes ja suhetes töövõtjatega ning nende organisatsioonidega.

Liitu kuulumine annab liikmeskonnale võimaluse kaasa rääkida ehitusala reguleerivate seaduste ja dokumentide väljatöötamisel, muudatusettepanekute tegemisel ning omapoolsete seisukohtade avaldamist läbi Liidu, sest ainult Liidu kaudu on üksikettevõttel võimalus kaitsta oma seisukohti.

EEEL on struktuurilt avatud, võimaldades nii regionaalsete kui ka erialaliste alaliitude moodustamist. Koos oma tütarettevõtetega annavad liidu liikmed oma ehitustegevusega üle 50% kogu Eesti ehituskäibest.

Eesti Ehitusettevõtjate Liitu kuulub täna 121 liiget.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785