1. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finantsajakiri valis NCC  parimaks arendajaks

Rahvusvahelise finantsajakirja Euromoney lugejad valisid internetihääletusel 54 riigi parimad kinnisvaraarendajad, äripangad ning konsultatsiooni- ja investeerimisfirmad.

Euromoney Real Estate Awardi pälvis NCC Property Development Oy, kes valiti kinnisvaraarendajate kategoorias parimaks Põhjamaades ja Baltikumis. Soome NCC hinnati parimaks kinnisvaraarendajaks ning ka parimaks äri- ja kaubanduspindade arendajaks.

„Oleme pööranud suurt tähelepanu oma oskuste arendamisele, tulevikulahendustele ja energiaküsimustele ning juba 13 meie poolt Põhjamaades teostatud projekti äripinnad kuuluvad nn GreenBuilding kategooriasse,“ selgitab NCC Property Development Oy kauaaegne tegevdirektor Jorma Ahokas.

Ajakirja Euromoney internetiküsitluses uuriti lugejatelt, millised on erinevate tegevusalade parimad ettevõtted erinevates riikides.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785